tordag

 jag fick sluta tidigare idag för att jag skulle åka o hälsa på en skola. då åt jag o mamma på ett ställe. jag åt pannkakor o drack VARMCHOKLAD!!!!!

på skolan så skulle vi först lyssna på när 5:orna, 9:orna o kanske några andra skulle sjunga in våren. de var jätte braaaaa!! <3333 sen så skulle vi gå en liten promenad o svara på frågor. jag gick typ mee daniela o några andra..! sen i deras klassrum så fick vi godis o läsk!! jippi!! det var asa gott... ;)

sen så åkte mamma o jag o shoppade. jag shoppade bland annat två par skor (bilden) o lite annat!!


kramizar <3
nanna <3

onsdag


de här bilderna tog jag när jag väntade på bussen från skolan!!!på träslöjden så gjorde jag en tavla men en tå sko på <3333


mm mumms min middag

kramizar <3
nanna <3

tisdag

 
johanna                                                                                                                                                   nicole


snyggingarna!! johanna, nanna, nicole <333
jag o johanna gör oss fina innan skolan börjar =P <3

 
blå bär o jordgubbs röra!! mmummms !!! hemma hoss johanna <3333333!!!!!!!!!!!!!! =P=P

   
                                                                                                 till stallet
 kramizar <3 nanna <3

söndag

idag så har jag ösmos barn haft dansuppvisning. vi har dansat hela dagen. jag dansade TIO danser. från kl. 10-16.


jag har dansat i tåskor, jazzskor, karaktärs-skor, vita- o svarta tekniksokr.mina kompisar skulle dansa en balett. jag hade redan dansat den.lilla linn!! <3de hära små söta tjejerna skulle dansa en karaktärsdans.scenen!!

kramizar <3
nanna <3

fredag

äntligen fredag!! idag så är det nog sista gången som jag skriver som på en riktig blogg. jag kommer mest att lägga bilder o skriva lite om bilden. hoppas att det är ok för er som läser min blogg...  jag vill berätta om min dans igår kväll:
jag o mamma var på väg till dansen när mathilda ringde på min mobil. hon berättade att hon hade glömt busskortet o att hon inte fick åka me bussen. så hon fick skjuts av oss. i bilen så kollade vi i en bilder- o faktabok om anne frank. på dansen så skulle jag värma upp alla. jag fick stå längst fram o visa alla. det var lite pinsammt. vi skulle dansa många danser men de danserna som jag dansade var: dansfarsorter, high school, spanska dansen o  pyttelite på abba medelyt. vi skjutsade hem mathilda efter. nu återgår vi till skoldagen idag. på morgonen så åkte vi derekt till sunnerby för att ha musik. vi spelade ukulele (stavning). det var jätte tråkigt. jag o emelie fick blåsor på tummarna. på rasterna så spelade vi basket som vanligt. efter rasten så skulle vi städa en del av skolgården. det var något som heter: håll sverige rent. någonting som jag inte fattar varför vi skulle städa. sen på gympan så fick vi spela basket. först så var det bara 4 stycken som ville. sen så vart det 3 stycken. sen så gick vi ut. o då så var det andra lite mindre barn o vi fick va me. det var jätte roligt.

kramizar <3
nanna <3     


tisdag

idag så har det varit en kall dag. på morgonen så var vi ute lite innan vi skulle åka till fågeltornet. jag o mina kompisar stog o pratade me varan. vi hade jätte roligt. bussen gick typ kl 8.50. vi mötte johanna o nicole där. vi gick typ ca en kilometer. när vi hade gått typ halva vägen så var det svin blött. man kunde gå på en tjock pinne men det var ju inte så lätt att hålla balansen så att jag o alla andra fick genomblöta skor. det klaffsa när jag gick... åå vad kallt det blev. jag o cilla jobbade tillsammans. man skulle kolla på fåglar, småkryp o djur. det var jätte tråkigt. jag hade me mig kyckling att äta till lunch. på slutet så hade vi jätte roligt. högst upp i fågeltornet..! efter skolan så gick jag hem till johanna. vi var där i typ två timmar. sen så åkte vi till frissan för att johanna skulle klippa sig. sen så åkte vi hemma till mig. vi hoppade studdsmatta ett tag. vi har också suttit vid datan o spelat in roliga klipp!! vi har våran egna show: Nanna o Johannas show !! hihi !!

kramizar <3
nanna <3


åå neeeeeeeeeeeeeeej

åå neeeeej... jag har inte skrivit på 2-3 dagar. så nu skriver jag om fredag, lördag o idag (söndag).

fredag: jag var fortfaranda sjuk o var hemma från skolan.min brorsa var i skolan. jag o min mormor bakade två styckna sockerkakor. en vanlig o en chokladkaka. de var jätte goda. men jag har bara smakat chokladkakan så jag vet inte hur den andra smakade. sen så har jag bara legat i soffan o kollat på tv osv. a just det... jag o mormor har gått en promenad också. på kvällen så kollade jag på talang 2009. jag var tvungen att skippa dansen eftersom att jag var sjuk. =(

lördag: sjuk då mee. då så var jag hemma o gjorde nästan samma saker som på fredagen, förutom att vi inte bakade. vi (jag, brorsan o min mormor) gick en promenad till havet. jag bor ju ganska nära så att man kan gå dit. vi hade me oss choklad (son choklad som man äter (godis).) det var gått!! ingen dans för mig då heller =(

idag söndag: idag så har jag vart hemma. jag fick inte va me någon kompis för att jag var ju lite sjuk... min brorsa hade en kompis här o de satt nästan hela tiden vid datan (den som jag brukar sitta vid, så att jag inte kunde sitta). jag har ju också löst korsord o sudoku (stavning.) jag har också chattat me bästis nina!! <333   


sjuk

jag är sjuuuk... =( att vara sjuk är värkligen nåt som jag hatar. det är ju bortkasstat me tid att vara sjuk. idag så har jag bara vart hemma o varit sjuk. jag har inte kunnat vara i skolan =( jag har saknat mina kompisar. mamma o pappa har åkt till malta. de åkte mitt på dagen. då kom min mormor som ska vara här medan mamma o pappa är i malta. jag har kollat på tv:e o suttit vid datan nästan hela dagen. jag o mormor har spelat "MIG FAMILJ" det var ganska roligt. jag vann alla tre gånger... jippi!!!!! till lunch så åt jag varmkorv. de bästa programen på tv:e idag var nog "Hannah Montana" o "Magi på Waverly place" (jag kollade mest på Disney Channel nästan hela tiden)...

kramizar <3
nanna <3
 


bästa dagen, påsklovet

idag så har det nog varit den BÄSTA dagen efter påsklovet <3 imorse i skolan så hade vi NO.  vi skulle gå ut o kolla på knoppar. jag, johanna o nicole var me varan. på rasten så var jag me johanna o nicole. vi gick till fadderbarnen o några andra. de hoppade hopprep. sen så fick vi också hoppa. ;) på matten så räknade vi lite i matteboken. sen så kollade vi på en film. den handlade om några barn som skulle lösa några matteuppgifter. den var väl ganska braa. idag så var vi tvugna att vara med fadderbarnen. det var inte så roligt... efter skolan så följde jag me johanna hem. vi hade typ as kul. vi hoppade stuttsmatta, satt vid datan o lite annat!!

kramizar <3
nanna <3


flipp flopp, jag o sini

nämen hejsan alla som gillar min blogg... den här dagen var nog den roligaste dagen på hela påsklovet. jag har vart med sini. men innan jag kom dit så var jag tvungen att träna på engelska läxan. det var 10 styckna oregelbundna verb... när jag äntligen kunde orden (hyfsat i alla fall) så kunde vi åka. sini bor en bit bort, men det gör ju inge. hemma hos sini så har vi vart ute med hennes lillebror benjamin som snart är 2 år. han körde sin lilla bil. vi kastade o sparkade boll med honom också ;) sini o benjamin åkte lite mini motorcykel, hihi. sen så har vi suttit vid datan. vi var inne på msn, fixade lite med bloggarna (sinis blogg är: www.isini.blogg.se kolla gärna där) o spelade lite. till lunch så åt vi pannkakor. jag o sini (mest sini) stekte pannkakorna. de var jätte goda. mumms..!!!! vi har också kollat på en film. den heter mean girls o den var ganska braa. efter det så gick vi ut. vi gick runt på vägen lite o upp på ett berg. sini skulle filma mig hela tiden. okej, inte precis hela tiden men nästan. vi gjorde roliga filmer, tycker jag o sini i alla fall!!

kramizar <3
nanna <3

glad påsk


glad påsk på er!! "jag vaknade imorse o såg på klockan... klockan var 9.15... det var hemskt att vakna så sent". nee jag skojja bara. det var bara skjönt att få sova så länge för en gång skull. jag gick upp. då så kollade brorsan på tv:e o alla hade redan ätit frukost. så jag fick äta själv. jag tog bara en tallrik med yoghurt. sen så gjorde vi massa saker som jag inte orkar skriva. sen så åkte vi till min farfar. det tog 2 timmar o 30 minuter dit. jag kollade på film på datan i bilen... vi stannade två gånger. första gången som vi stannade så skulle jag kolla om jag hittade film. men det fanns inga bra. andra gången så skulle vi köpa läsk o kolla film. sen tillslut så kom vi fram till farfar. där var mina kusiner o deras föräldrar. men en av mina kusiner var sjuk. (men nu så värkar hon inte så sjuk). sen så skulle vi äta. jag åt köttbullar o potatis. mmm mumms.
                                                                                    
                                                                                   
                                                                                             GLAD PÅSK!!
                                                                                                 Nanna <3muffins+talang=en härlig fredag

jag kallar mig föör: nanna!! hihi. aja vem bryr sig...
 när jag vaknade imorse så satte jag på tv:en.
 men jag hann inte se så mycket för att jag o några ifrån min klass skulle sälja
 bröd/kakor/bullar/kladdkakor/muffins mm utanför konsum.
när vi kom fram till konsum så träffade jag amanda.
sen så kom pathericia, robert o jacob också. jag hade bakat kladdmuffins.
det kom mera kunder än vad vi hade förväntat oss.
när klocken var typ 11.15 så kom de som skulle stå o sälja efter oss. de hade bakat jätte mycket.
 när mamma o pappa kom så köpte vi en halv kladdkaka o syltkyssar (kakor).
hemma så var jag o min familj ute nästan hela tiden. jag satt lite vid datan också..!
 till middag så åt vi kyckling lår o potatis.
 jag skulle egentiligen ät ris o kurrysås men såsen vart inte så god ;(
just nu så sitter jag o kollar på talang 2009!!
det är jätte bra o roligt.
 men vissa nummer är riktigt dåliga...

kramizar <3
nanna <3

 TALANG 2009 ÄGER..!


snyft

vi vaknade i morse o tittade ut.
det var fult väder "snyfft".
jag o nina gick upp. när vi kom ut i vardagsrummet så satt min brorsa o kollade på "king kong".
vi kollade på nästan hela filmen. den är ju ca tre timmar.
sen så kom min brorsas kompis.
jag o nina har hoppat stuttsmatta ett tag idag också.
vi kollade på "rosa the movie". den var ganska bra.
jag skickade ett sms till min mamma... där stod det: kan jag o nina poppa popcorn? vi ska se på en film.
det är ju bara påsklov en gång om året...
o sen så fick jag svar jätte snabbt:
ja det är ok ;-) bara ni städar efter er...
så jag o nina gjorde popcorn!! mumms.
vi räknade också ut att vi hade ätit fem popcorn påsar på tre dagar.
 en på tisdagen, två på onsdagen o två idag torsdag.
sen så har vi tränat på en dans på stuttsmattan. vi hade poker face.
vi tränade ända tills ninas pappa kom. då så visade vi upp dansen. den var "jätte" bra!! hihi...
men sen så var nina tvungen att åka hem :( då så sa vi hejdå, ses till sommaren.
också gav vi varan en jätte bamse kram.


I MISS YOU MY BEST FRIEND EVER <3 SAKNAR DIG NINA <3 SNYFFT <3 LOVE YOU


bad o shopping

idag så har vi varit o badat... vi har också...
man kan väl inte derekt säga att vi har shoppat för att vi handlade inte så mycket.
okej men nu ska jag i alla fall berätta om när vi var o badade.
 vi tog bussen 11.15 till en restaurant. vi (jag nina, mamma, pappa o min brorsa åt lunch där.
 sen så skjutsade mamma mig o nina till simmhallen. vi badade ungefär i 45 min. det låter kanske lite kort men vi orkade inte bada så länge. vi bastade istället o slöade när vi skulle byta om...
sen så tog vi bussen till den lilla staden. vi gick o fikade lite garanna..!
 vi gick o kollade lite på lindex också. jag hade beställt en bok som vi gick o hämtade.
 vi var så sugna på popcorn så vi gick o köpte det på konsum. vi ska äta det när vi kollar på "andra avenyn" ikväll. 
sen så åkte vi bussen hem. vi hoppade "lite" stuttsis (stuttsmatta) sen.

 (o) coola brudar ;)

 en päron mer, en jordgubbs mer, en prinsesstårtebit o en donut...

ute dag med nina

idag så har jag ju varit med nina.
hon ska sova över här hos mig till på torsdag.
vi vaknade typ vid klockan sju ;)
vi har varit ute nästan hela dagen. o tagit foton o stuttsat stuttsmatta... BÄSTISAR 4-EVER                              fjortizarnaFJORTIZAR<333JIPPI VAD KUL VI HADE                                       

 -vi hade typ as kul hela dagen.
vi lagade mat själva. vi åt makaroner o köttbullar som vanligt.
 vi har också åkt fyrhjuling. (nina ville att jag skulle skriva det..!)
 vi fikade lite sen när mamma kom hem.

kramizar <3
nanna <3
 

jippi äntligen!!


idag så har det varit mulet =( typiskt..!
min kusin lorena sov över hos mig från igår. jag vaknade typ kl. 7.00. o min kusin vaknade en hel timme efter mig (8.00) sen så gick vi upp o åt lite frukost... vi kollade typ på tv:e halva dagen eller nåt.
sen så kom hennes föreldrar precis när vi skulle äta lunch. vi åt varmkorv. sen när de åkte så skulle vi också åka.
vi åkte till min mormor... jag tänkte så här: jaa äntligen så ska jag få träffa nina <3
 ... men... först så skulle vi ju till min mormor o träffa henne o de andra kusinerna.
 sen så chattade jag med nina på msn på mormors data. det var tur att hon hade webbkamera!!...
 men sen så skulle vi äntligen åka o hemta nina. när jag o mamma kom in till de så såg jag NINA!! hihi <3
 i bilen så (lekte) vi "gul bil".

kramizar <3
nanna <3

ps. imorn så kommer alla 1000 tals bilder på oss (jag o nina)

13 frågor o svar om Nanna

1. Namn: Nanna
2. Smeknamn: Nannis
3. Ålder: Snart 12
4. Bor: Hemma
5. Bästisar: Nina o Mathilda <3333
6. Idol: Miley Cyrus o Nick Jonas
7. Favorit låt: The Climb - Miley Cyrus. Ready set don't go - Miley Cyrus o Billy Ray Cyrus.

You'll always find your way back home - Hannah Montana

8. Familj: mamma, pappa o brorsa
9. Favorit bok: Anna Franks dagbok
10. Album: Breakout med Miley Cyrus
11. Favvo film: Material girls
12. Största kärleken: Nick Jonas <33Love you Nick <3 <3 <3
13. Intresse: Dansa, sjunga, basket o massa mer

Kramizar <3
Nanna <3
 

En super duper varm dag

idag så har det varit super duper varmt. på morgonen i skolan så hade vi musik. då så (lekte) vi mördar leken. jag vart aldrig mördare eller detektiv. sen så sjöng vi lite. vi läste efter musiken. jag har bara ett kapitel kvar i boken "det brinner" av "laura trenter". den är jätte bra. sen så var det rast. jag spelade basket med alla andra i min klass. sen så körde vi 5:orna mot rubb (5:orna mot alla andra). vi hade ett nationellt prov i engelska. man skulle typ läsa nåt o skriva nån siffra. jag kan inte riktigt förklara. på gympan så spelade vi basket ute. först så hade jag jeans o en kortärmad tröja. men sen så blev det jätte varmt så jag fick gå in o sätta på mig shorts istället.

på efter middan så åkta jag o mamma o handlade. jag handlade kläder, skor o lite annat.
om ni undrar vad det är på bilden så är det de som jag köpte idag. ett svart linne från kaphal. två par örhängen från glitter. ett par jeans från kaphal. svart- o vita skor från stadium...

kramizar <3
nanna <3

Miley Cyrus bilder <3


godis i skolan

äntligen så har vi fått äta godis i skolan!! det var så här: vi hade äggrullnings final o vi vann. TACK SHAHJAN!! man vann ett gigantiskt påskägg med massor av godis i!! alla tog typ as mycket.jag, johanna o emmasen efter skolan så hängde jag o emma med johanna hem. vi hoppade stuttsmatta (bilden) nästan hela tiden. men sen så gick emma till stallet för att hon skulle rida sen. o då så satte jag o johanna oss vid datan!!

kramizar <3
nanna< 3

Miley Cyrus

4 bilder på miley cyrus i 1 bild <3 
LOVE YOU MILEY CYRUS <3 DU ÄR MIN STÖRSTA IDOL!! <3 LOVE YOU <3

april april

nu blir det lite knäppt,
för att jag skrev på det andra blogg inlägget i rubriken
 "april" men det var inte meningen.
jag skrev ju inget om april så jag gör det nu!
det var ju första april idag.
 så jag o mina kompisar tänkte skämta med våran sugiga lärare.
vi sprang längst bort i koridoren.
men det måste ha varit någon som hade sagt det till henne,
 för att när vi kom o skulle gå in i klassrummet sen så vart hon typ sur.
det värkade inte som att hon riktigt fattade att vi skämtade.

kramizar <3
nanna <3


mega...april

idag så har vi haft en sugig lärare (vill inte säga vad hon heter om hon läs detta inlägg.)
vi har haft matte prov. vi håller på med nationella proven så vi har prov nästan hela tiden.
 på rasten så var jag o johanna. vi pratade med "mega muppen" (kasper i 3:an) o "mega luppen" (ludde i 4:an). jag o johanna ägde ut de!! haha.
vi har gjort plancher till "äggrulls finalen". jag o sini gjorde en. det stod jätte mycket på den. det här var en sak som stod: shahjan!! han ska ju tävla i finalen o vinna det gigantiska påsk ägget till våran klass..!
 sen så har vi också ätit med fadder barnen. vi åt blodpudding o potatisbullar.
mums
kramizar <3
nanna <3

RSS 2.0