är med på aftonbladets hemsida

Vi gick Luciatåd igår med klass. Bla på Clarion hotel i Stockholm. Där bodde de som var med på Svenska hjältar-galan igår. Aftonbladet var där också. Kolla på deras hemsida--------> HÄR


orkar nte

Seriöst, jag orkar inte blogga just nu. Jag har så mycket att göra hela tiden. Så har inte tid med att blogga. Jag avslutar 20 dagar. Det blev inte mer än 10.. Jag kommer blogga när jag vill och har tid!
De nya mjukis-kläderna, från dansen :)

...

Hej, jag ska berätta lite kort om helgen.
Lördag: Dansade klockan 10 till 12. Sen dansade jag klockan 13.30 till 14.50. Dansade sen klockan 15.00 till ca 16.30. Vi övade till kaifen och hade balett. Åkte sen till min kusin som har fyllt 10. Det var riktigt mysigt där!
Söndag (idag): Ska strax åka till Jossan. Vi ska till Högalidskyrkan klockan 13. För vi har sen Luciakonsert klockan 16. Jag har missat massa "dagar", men jag skriver dom när jag har tid. Kram

Dag 10

Mina syskon. Jag har ett syskon, en bror. Han heter Anton och fyller 15 på torsdag. Vi bråkar och tjafsar, som alla syskon gör. Men han är jätterolig också. Jag älskar min brorsa!♥
Bild från när jag gick i 6:års och Anton gick i 2:an!

Dag 9

Det här hade jag på mig idag:
T-shirt från Gina, Adidas jacka från Stadium/Adidas och jeans från Gina.

Dag 8

Min tro. Hoppar över den, vet nte vad jag ska skriva :/

engelska

Hejsan! Gick i skolan till tio över två idag. Det var okej i skolan iaf. Och jag ligger lite efter i engelska eftersom jag var sjuk typ hela förra veckan. Nu ska jag göra lite engelska, så jag skriver om "dag 8" senare!

Dag 7

Sport. Jag kan inte säga att jag är en "sport tjej". Jag tycker inte om fotboll, handboll, basket, innebandy eller något liknande. Jag dansar. Jag räknar det som en sport. Jag dansar/har dansat balett, funk, street-jazz, jazz & show, stepp, karaktär och jag har provat på modern dans. Jazz & show är helt klart favoriten!
Ännu en dansbild på mig. Kanske inte den finaste, men men.

Dag 6

Min bästa vän. Jag har många "bästa" vänner. Kan inte säga alla!
Tilda Aminmansour. Har känt dig i ett och ett halvt år. Du är en jätterolig brud. Vi har så sjukt roligt du och jag. Även om vi har våra dåliga dagar tillsammans så löser vi det bra. ÄLSKAR DIG MIN FINA BANAN♥ (Bilden är från i sommras. Bruna)
Nina Sagebrand. Oj, ur länge har vi känt varandra? I snart sex år tror jag. Vi träffades i Egypten 2005 och vi började leka med varandra. Vi träffas tyvär inte så mycket, men då blir det extra roligt när vi ses. Du är alltid glad och hittar alltid på massa roligt.
Saknar dig, min fina Nina♥
Klicka på bilderna, dom blir större då! :)

Dansbasar bilder

Är tyvär inte med på några bilder. Fastnade inte på bild..
Sanna, Julia och Amanda R.
Amanda R när hon dansade streetjazz.
Funk av. Bästa dansen på hela dagen!
Så söta♥
-
Bilderna är tagna av Frida Krafft.

Dag 5 Dansbasar

Min dag. Det passade ju bra att det var just min dag idag. För idag hade i dansbasar. Det höll på från klockan 10 till klockan halv fem tror jag. Jag dansade sju danser. Det gick bra på de flesta. Linn Å var där och kollade. Hon slutade i Ösmos Barn i våras för hon skulle börja på Kungliga svenska balettskolan. Jag vann två saker också. En nackkudde som såg ut som en haj och ett mobilsmycke. Men mobilsmycket bytte jag med Linn B. Linn fick det och jag fick en ring :)
Bilder kommer en annan dag.. Ni får nöja er med en bild på Linn Å och Annas ben från vårföreställningen!

imorgon dansbasar

Imorgon har vi dansbasar. En dansuppvisning alltså. Är taggad till tusen!♥

Dag 4

Det här åt jag idag. Till frukost drack jag några Danonino drick-yoghurtar. Till lunch åt jag macka och varmchoklad. Och till middag tacos och julmust. Sen blire nog lite snacks, godis eller något :)

Hemma från scania grejen


Jag i en lastbil som fanns där. Ursäkta för de dåliga bilderna, tagna med mobilen.

scania

Snart ska vi till Scania gymnasiet i Södertälje. Dom har öppethus eller något där. Vi ska dit för min brorsa håller på att leta gymnasium som han ska börja på nästa år. See yaa!
Jag just nu. Nu ska vi åkaa..

Kollat bloggar

Tjo där! Idag har jag vart hemma. Jag har kollat på massa bloggar. En av dom är Paulinnes blogg. Jag skrev en komentar på hennes blogg och då svarade hon på min. Och så har vi hållt på ett lite tag idag. Kraam

Dag 3

Min klädstil. Vad ska jag säga om min klädstil? Det är inget speciellt med den. Jag har mjukisbyxor, jeans, linnen, t-shirtar, koftor och ibland munktröjor eller munkjackor. Jag handlar mina kläder på H&M, Gina Tricot, Cubus, Bik Bok, Monki och andra ställen. Kolla in bilderna så får ni se min "stil".
Fortsätt kolla på min blogg, då får ni se mer av min stil.

Äm, hej där ute i kylan

Äm, hej där ute i kylan! Jag sitter och glor på 16 and pregnant på MTV. Jag har legat i soffan hela dagen och tittat på tv, hållt på med datan och facebookat. Efter tre dagar hemma är man riktigt trött på slappandet. Men jag kanske är hemma imorgon också, känner mig fortfarande sjuk. Hela dagarna har jag kollat på Disney Channel (thihi), MTV och tv3. På tv3 har jag tittat på Oprah Winfrey Show. Intressant progran tycker jag :)
Peace!
Det är bra med halstabletter när man har ont i halsen.

Dag 2

Mina föräldrar. Min pappa heter Anders. Han har en rör firma, där även min mamma är anställd. Min pappa är alltså rörmokare. Min mamma heter Erika. Hon jobbar med att typ besikta hus som byggs. Det är svårt att förklara när inte änns jag vet exakt vad hon jobbar med.. Mina föreldrar har varit gifta i... jag vet inte hur många år, men många. De gifta sig nog när jag låg i mammas mage, tror jag. Ja det var lite om mina föräldrar.
Bild från Egypten 2005, hittade ingen bättre bild. Där är också min storbror som jag kommer att skriva mer om dag 10.

På dansen just nu

Helluu! Just nu är jag på dansen och tittar. Det är roligt att träffa mina fina vänner där och man blir så glad när man träffar de. Och det här är ett tidsinställt inlägg, roligt va?

Dag 1

Om mig. Jag heter Nanna Malvina Gunnarsson och är 13 år och född den 10 september 1997. Går alltså i 7:an. Jag går i en musikklass. Jag bor ca 40-45 minuter söder om Stockholm i en röd villa med vita knutar på landet. Här har jag bott hela mitt liv. I mars eller i april ska vi flytta till en vit villa som vi håller på att bygga nu.
.
Mina intressen är att vara med vänner, shoppa, facebook ^^, sjunga och dansa. Mina vänner är underbara och de bästa.
.
Jag är en lugn person som ger en lugnande effekt på andra, det är i alla fall vad mina lärare säger ;)
.
I framtiden vill jag gärna bli formgivare. Alltså en som bestämmer hur saker och ting ska se ut. Det värkar intressant och roligt. Om inte det så vill jag bli något som har med kemi eller astronomi att göra.
.
Det var lite om mig!

20 dagar

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Min klädstil
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Sport
Dag 08 – Min tro
Dag 09 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 10 – Mina syskon
Dag 11 – I min handväska
Dag 12 – Barndom
Dag 13 – Mina drömmar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här upprör mig
Dag 17 – Det här får mig att må bättre
Dag 18 – Det här får mig att gråta
Dag 19 – Mina rädslor
Dag 20 – Min favoritplats
Uppdaterat: Det har blivit något knas så att dag 13 är överstruket och det går inte att ta bort, konstigt nog..

1:a december

Hejsan är fortfarande sjuk.. Det är inte så roligt. Har inget att göra. Men kl 16 i eftermiddag ska jag vara på dansen. Jag ska inte dansa, jag ska bara titta. Vi ska träna BeeMovie kl 16 och kl 17 ska vi träna Lilla Jönssonligan. Jag ska vara Doris så jag måste vara med.
Idag är det ju första december. Snart julafton! Kan ni tänka er det? Shit vad tiden har gått fort. Vi var ju nyss på Björkö ju (körlägret med min skola). Vi har jul-pyntat hemma och det är snö ute, bästa julstämningen!
Min lilla julgran, den står på mitt skrivbord.
Lussebullarna som jag och mamma bakade i lördags.

RSS 2.0