Justin

Jag älskar Justin Bieber som sagt. Så här kommer mina favorit bilder på JB ♥
Kanske inte så intressant för er som inte har Bieberfever

sjuk

Nej jag är sjuk. Måste bli frisk. För det är en viktig träning imorgon på dansen. Och idag i skolan är det prova på dag och jag skulle haft curling. Jag ville så gärna prova på curling. Jag går nog inte på dansen ikväll, måste vara hemma och vila!

monday morning?

Hej! Asså gud vad mycket snö det är.. Shit. Inte roligt för mig som hatar snö. Ja, i skolan idag var det helt ok. På SO var det roligast såklart. Vi lyssnade på Elvis. Jag och Tilda flummade som vanligt, HAHA. På idrotten körde vi spökboll. Det var ganska roligt. Jag typ skrek och skrattade hela tiden.

Never say never

Måste se den! Justin Drew Bieber in my ♥

Daniel Adams-Ray

Jag tror bestämt att Daniel Adams-Ray är min favorit grupp just nu. Sångaren Daniel är riktigt bra. Daniel Adams-Ray har gjort en skiva som heter Svart, vitt och allt däremellan. Där finns låtar som Gubben i lådan och Dum av dej. Älskar låtarna!

Börjar blogga igen

Hej där!
Jag har inte bloggat på... jag vet inte hur länge sen det var. Det var den 2 september. 8 dagar innan vart 13. HAHAH! Men jaja. Jag ska börja blogga igen. När jag tittar tillbaka i bloggen på inläggen jag skrev förra julen får jag en mysig julkänsla. Lite knasigt maybe!
Men asså jag kommer inte blogga så mycket i början. kanske 1-2 inlägg per dag. Ni kommer kanske märka att jag använder lite annorlunda uttryck och sånt. Jag har lixom förendrats sen september ;)
Och sen en lite random grej, som inte hör till ämnet: Jag och mamma bakade lussebullar igår, fy vad goda de blev.
Puss
Ps. Ny design kommer självklart!

RSS 2.0